Značka MARVIS

PM
Tím Profimed
čítanie na 2 min
Zdieľať na
Talianska značka Marvis je nesporne tvorcom tej najštýlovejšej zubnej pasty na svete. Môžeme určite naživo diskutovať o tom, či je dôležité, aby práve zubná pasta krásne vyzerala, alebo sa má hlavne starať o zuby. Vo Florencii sa v roku 1975 pokúsili o oboje a takmer päťdesiat rokov úspešnej práce potvrdzuje, že to jednoducho ide. Ikonická tuba sa často objavuje na stránkach lifestylových magazínov a vo filmoch, hoci môže byť pre mnohých len všedným predmetom dennej potreby.

Krásne tuby so slávnym logom majú svoj predobraz ako v starobylých obaloch zubnej aj inej kozmetiky, ale inšpiráciou im boli predovšetkým maliarske olejové farby v tubách. Veď domovské mesto značky, umením preslávená Florencia, k tomu doslova nabáda. To, že pasta sa samozrejme so všetkou starostlivosťou stará o zuby, teraz úmyselne preskočíme, aby sme sa (v Profimede výnimočne, ale o to radšej) mohli venovať nápadom, vďaka ktorým Marvis urobil z čistenia zubov dokonalý zážitok. Krémové zubné pasty majú síce vo väčšine prípadov mätový základ, ale zásadná je u nich vždy výrazná a úplne unikátna chuť. Tú samozrejme sprevádza aj skvelá vôňa. Škorica, sladký zázvor, aníz, nevšedná vodná mäta alebo famózny jazmín. Autorom sladkého drievka je slávny taliansky výrobca cukroviniek Amarelli.

Už trikrát sa značka vydala ešte kreatívnejšou cestou a pripravila limitovanú kolekciu spojenú s inšpiratívnym príbehom. Tá prvá, dnes už na trhu nedostupná, sa niesla v duchu romantických ciest na ďaleký východ. Pasty chutili po ružiach, tropickom ovocí alebo arabskom korení. Druhá séria sa provokatívne venuje chutiam obľúbených sladkostí. Rebarborový koláč, švarcvaldská torta a svieži pomarančový sorbet. Posledné a úplne aktuálne trio je potom poctou čajovému obradu a popri chuti osviežujúceho kvetového čaju môžete okúsiť matchu alebo úplne klasický Earl Grey.

Nevšedné sú aj ústne vody Marvis. Malá fľaštička je zo skla a opäť skôr pripomína starobylý liek. Nemusíme sa však báť rýchleho spotrebovania. Ústne vody Marvis sú totiž koncentrát a výrobca malými barmanskými piktogramami na obale objasňuje prípravu ideálneho kokteilu pre ústa. Jeden dielik koncentrátu Marvis a tri dieliky vody. Pretrepať, nemiešať. Mimochodom vedeli ste, že zubnú pastu Marvis používal v jednom z filmov aj slávny agent 007?

Všetky zubné pasty Marvis si môžete okrem plnohodnotného balenia zaobstarať aj ako elegantnú cestovnú miniatúru. A my len dodávame, že kto si starostlivo čistí zuby, určite má nárok užiť si aj zábavu s Marvis. Mňam!

Produkty

Potrebujete poradiť?

Napíšte našim odborníkom
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultácia dentálnej starostlivosti
Dostupnosť v predajniach
Kliknutím na predajňu zistíte adresu a otváraciu dobu
Adresa
Telefón
Email
Google Maps Detail predajne