VIVAIODAYS - organická starostlivosť pre bábätká a deti

PM
Tím Profimed
čítanie na 3 min
Zdieľať na
VIVAIODAYS v sebe spája to najlepšie, čo súčasné znalosti v oblasti prírodnej kozmetiky ponúkajú. Tradíciu celého sveta kombinuje s tým najdokonalejším spracovaním a dáva tak vzniknúť jedinečnej prírodné kozmetike v najvyššej kvalite, ktorá je určená pre bábätká, deti a tú najcitlivejšiu pleť.

Marios Stamatelopoulos a Elina Lampaki, spoluzakladatelia značky, mali počas spoločných vzdelávacích aktivít možnosť precestovať skoro celý svet. Počas pobytu na Borneu si všimli, že niektoré okolopobehujúce deti sú na tvári natreté žltou pastou. Dozvedeli sa, že ide o tzv. "borak", účinnú kombináciu liečivej kurkumy a ďalších prírodných zložiek, ktoré fungujú ako ochrana pred slnkom.

V tej chvíli sa zrodil nápad spojiť ďalšie staré liečivé, niekoľkostoročné receptúry z celého sveta s poznatkami modernej vedy a vytvoriť tak komplexnú škálu jedinečných detských prípravkov.

Ako rodičom dvoch malých detí a tiež vzhľadom na spoločnú 20-ročnú prax v oblasti kozmetickej starostlivosti to obom pripadalo ako presne tá cesta, ktorou by sa mali vydať.

VIVAIO

znamená "škôlka" a v taliančine aj v slovenčine má dva významy.

Je to miesto, kde rastú mladé rastliny a tiež miesto, kde sa učia a rastú malé deti.

VIVAIO prináša produkty založené na liečivých receptúrach z celého sveta. Je to jedinečná kozmetická starostlivosť, ktorá obsahuje veľmi kvalitné ingrediencie s najvyššou možnou organickou integritou a je certifikovaná COSMOS ORGANIC, čo znamená, že rešpektuje práva zvierat, neobsahuje lepok a niektoré produkty sú navyše vegánske.

To, čo VIVAIO robí, robí s láskou, a preto sa rozhodli pracovať s ľuďmi, ktorí zdieľajú ich radosť a nadšenie a pomáhajú spoločne budovať značku Vivaiodays.

Orestes Davias - lovec rastlín

Orestes, hlavný biológ VIVAIO, je odborníkom na všetky druhy rastlín. Je tiež vegetarián, novinár a bádateľ. Strávil množstvo hodín skúmaním využitia rastlín v prospech nášho zdravia a pohody. Môžete ho stretnúť kdekoľvek na svete. Snaží sa objavovať prospešné látky a prírodné receptúry, ktoré tradičné kultúry už po stáročia používajú ako starostlivosť o jemnú pokožku najmenších detí.

Katerina Vasilatou - odborníčka na zloženie prípravkov

Katerina má za sebou dlhoročnú prax vo vývoji kvalitnej prírodnej kozmetiky pre jednu z najvýznamnejších kozmetických spoločností. Je špecialistkou na vývoj zdravých a účinných organických produktov. Veď kto by mohol byť lepším odborníkom na detskú organickú starostlivosť než nadšená expertka v oblasti homeopatie s dlhoročnými skúsenosťami a zároveň mamička trojročných dvojčiat?

 

SVET VIVAIO

  • inšpirovaný svetom našich najmenších
  • plný sofistikovaných ilustrácií s mláďatami zvierat symbolizujúcimi miesto pôvodu - hlavné ingrediencie daného produktu
  • certifikovane organický a bezpečný pre citlivú detskú pokožku a vlásky
  • balený s ohľaduplnosťou voči prírode - 100% recyklovateľné obaly z cukrovej trstiny
  • plný lásky - z každého predaného produktu plynú finančné prostriedky študentom, ktorí si náklady na školskú dochádzku nemôžu dovoliť

Produkty

Na sklade > 5 ks
Ihneď v

Potrebujete poradiť?

Napíšte našim odborníkom
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultácia dentálnej starostlivosti
Dostupnosť v predajniach
Kliknutím na predajňu zistíte adresu a otváraciu dobu
Adresa
Telefón
Email
Google Maps Detail predajne