Philips Sonicare DiamondClean víťazom nezávislého dTestu

PM
Tím Profimed
čítanie na 1 min
Zdieľať na
Dizajnová sonická kefka DiamondClean od výrobcu Philips sa vo februárovom nezávislom dTeste umiestnila na prvom mieste s celkovým hodnotením 75 %. Osvedčila sa ako v skúškach účinnosti čistenia, tak vo výdrži batérie. Skúškam sa celkovo podrobilo osem elektrických kefiek.

Testné druhé miesto získal Braun Oral-B Pro 2000 s 74 %. Tretie miesto obsadil Braun Oral-B Pro 6000 SmartSeries so zhodným výsledkom 74 %. Na rozdiel od víťaza, ktorý využíva sonickú technológiu čistenia, fungujú obe spomínané kefky na princípe oscilácie a rotácie.


Osem elektrických kefiek podstúpilo testy v laboratóriu a medzi dvadsiatimi dobrovoľníkmi vo vekovom rozpätí  18 až 65 rokov. Kvalita elektrických kefiek sa hodnotila v niekoľkých parametroch s rôznymi váhami: účinnosť čistenia (50 %), obsluha (25 %), výdrž batérie (10 %), spotreba energie (5 %), hlučnosť (5 %) a výbava (5 %).


Philips Sonicare DiamondClean vynikol predovšetkým v účinnosti čistenia, dlhou výdržou batérie, nízkou spotrebou energie a dobrou výbavou.
Februárový dTest navyše priniesol potešujúce výsledky pre spotrebiteľov - žiadna z testovaných kefiek neskončila s horšou ako celkovo dobrou známkou.

Produkty

Potrebujete poradiť?

Napíšte našim odborníkom
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultácia dentálnej starostlivosti
Dostupnosť v predajniach
Kliknutím na predajňu zistíte adresu a otváraciu dobu
Adresa
Telefón
Email
Google Maps Detail predajne