KRÁSNE JEMNÉ PERY ZA KAŽDÉHO POČASIA

PM
Tím Profimed
čítanie na 2 min
Zdieľať na
Balzam na pery v tégliku alebo v tyčinke? Nech je vaša voľba akákoľvek, počas zimy je starostlivosť o pery veľmi dôležitá. Aby boli jemné, zdravé a bez prasklín.

 

 

BALZAMY NA PERY V TÉGLIKOCH - KRÁSNE NIELEN NA POHĽAD ...

Výživné balzamy na pery s maslovou konzistenciou dodávajú perám potrebnú hydratáciu a lesk. Sú ideálne pre suché a popraskané pery. Bambucké maslo a ryžový vosk poskytujú dlhodobú hydratáciu, výživu a pery zvláčňujú. Široká škála farebných odtieňov podčiarkujúcich prirodzenú farbu pier zaručí, že si celkom iste vyberie každá z vás.

Vybrať si môžete zo šiestich odtieňov a vôní:

GUAVA, JAZMÍN, DIVOKÁ RUŽA, DULA, GRANÁTOVÉ JABLKO A MANGO.

PRE MILOVNÍKOV KLASIKY

Výživné balzamy na pery v tyčinke obsahujú jojobový, slnečnicový, mandľový a sezamový olej, ďalej včelí, karnaubský a kandelilový vosk s upokojujúcimi a antioxidačnými vlastnosťami. Balzamy dokonale hydratujú a zvláčňujú aj veľmi citlivé pery. Môžete si vybrať v jemných farebných odtieňoch alebo bezfarebné. Pre obzvlášť citlivé pery je k dispozícii balzam na pery s aloe vera. Vyznavači outdoorových aktivít ocenia balzam na pery so slnečnicovým olejom a ochranou proti slnku SPF20.

Nech už si vyberiete ktorýkoľvek z balzamov KORRES, vaše hodvábne jemné pery ich starostlivosť určite ocenia. Môžete sa s nimi vo vrecku vydať do zasnežených hôr alebo len na malú prechádzku.

PRETO VYSKÚŠAJTE VÔNE BALZAMOV A NECHAJTE SA OČARIŤ ĽAHKÝMI FAREBNÝMI ODTIEŇMI.

Produkty

Potrebujete poradiť?

Napíšte našim odborníkom
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultácia dentálnej starostlivosti
Dostupnosť v predajniach
Kliknutím na predajňu zistíte adresu a otváraciu dobu
Adresa
Telefón
Email
Google Maps Detail predajne