DENTAL ANTI-AGING

PM
Tím Profimed
čítanie na 2 min
Zdieľať na
Vzhľad a farba zubov výrazne dokresľujú obraz, ako pôsobíme na svoje okolie. Estetický vzhľad "úsmevu" v súlade so zdravím zubov je dnes už pre mnohých jednou z priorít. Malou poznámkou sa preto teraz vrátime k jednému z priekopníckych riešení starostlivosti o zuby, ktoré sa spája so zlepšením ich zdravia a vzhľadu preukázateľným omladením. Tým riešením je použitie patentovanej technológie biomimetickej remineralizácie v zubnej paste SWISSDENT CRYSTAL.

Názov technológie má určite potenciál vystrašiť svojou zložitosťou 🙂. Mnohým odborníkov je názov samozrejme úplne jasný, ale my sa ho teraz pokúsime priblížiť zjednodušeným výkladom každému.

Biomimetická remineralizácie je proces, ktorý si možno v prenesenom význame dobre predstaviť ako rekonštrukciu. Je teda odpoveďou na demineralizáciu - stav, ku ktorému v priebehu času v našej sklovine dochádza pre nedostatky v dentálnej hygiene, aj po konzumácii niektorých potravín a nápojov. Biomimetická remineralizácia je založená na princípe prirodzenej mineralizácie. Do zubnej skloviny (a to aj do hlbších vrstiev) ukladá materiály takmer identické tým, z ktorých je prirodzene vytvorená zubná sklovina. Vďaka tomu dochádza k jej obnove, čo sa týka farby, tvrdosti a ďalších fyzikálnych vlastností, do stavu, ktorý prirodzená sklovina má. V prípade SWISSDENT CRYSTAL ide o zložku glycerofosfát vápenatý a táto prirodzená látka preukázateľne dopĺňa do zubov stratené minerály. Deje sa to v priebehu čistenia. Tým sa potláča starnutie zuba, chráni pred vznikom zubného kazu, znižuje ich prípadnú precitlivelosť a dodáva im nový biely, žiarivejší vzhľad.

Spojenie vysokej a kvalitnej regenerácie skloviny s mimoriadne nízkou hodnotou abrazivity robí zo SWISSDENT CRYSTAL jednu z najšetrnejších pást na trhu a umožňuje tak široké využitie. Jej nízka abrazivita je umožnená prítomnosťou rastlinného enzýmu papaínu, ktorý zodpovedá za odstránenie zubného plaku aj pri nízkej abrazivite. K eliminácii škodlivého povlaku dochádza tiež vďaka vysokému obsahu ďalšej prírodnej látky - xylitolu. Pasta neobsahuje škodlivé konzervanty a je bez fluoridu. Aj preto je vhodným prípravkom pre každú vekovú skupinu, najmä pre prerezané stále zuby adolescentov. SWISSDENT CRYSTAL možno odporučiť osobám, ktoré trpiacia dentínovou precitlivenosťou (precitlivenosťou zubov) a určite aj tým, ktorí chcú potlačiť starnutie zubov. Pastu možno použiť na manuálne čistenie, ale predovšetkým aj pre elektrické zubné kefky, čo je vlastnosť, ktorú väčšina zubnej kozmetiky skôr nemá.

Produkty

Potrebujete poradiť?

Napíšte našim odborníkom
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultácia dentálnej starostlivosti
Dostupnosť v predajniach
Kliknutím na predajňu zistíte adresu a otváraciu dobu
Adresa
Telefón
Email
Google Maps Detail predajne