Zelený superhrdina

PM
Tím Profimed
čítanie na 2 min
Zdieľať na
Aj keď si po zime konečne užívame slnečné lúče a máme radosť z prílevu energie a prírodnej dávky vitamínu D, slnečné žiarenie je bohužiaľ dvojsečné a môže mať veľmi neblahý účinok na našu pleť. Obzvlášť veľkou záťažou pre citlivú pleť je vplyv UVA a UVB lúčov. Pleť sa stáva citlivejšou, reaguje podráždením, sčervenaním a môže u nej dochádzať až k zápalovým prejavom. Vplyvom UV žiarenia vznikajú pigmentové škvrny, akné a ďalšie neduhy spojené s hormonálnymi vplyvmi, starnutím alebo citlivosťou pokožky.

Bioaktívny zelený dermokrém Rosalique 3 v 1 vďaka faktoru SPF 50 pred týmito vplyvmi pokožku chráni, upokojuje a zjednocuje tón pleti. Jeho ľahká konzistencia pleť nezaťažuje, ani neupcháva póry, a preto je vhodný na každodenné použitie ako ochranný krém proti slnku, podklad pod make-up alebo korektor. Unikátne zelené mikrokapsuly v prípravku obsahujú veľké množstvo ultra pigmentov, ktoré okamžite maskujú začervenanie a nedokonalosti pokožky. Zelená farba samotných mikrokapsúl navyše zmierňuje začervenanie.

Hlavná sila Rosalique 3 v 1 však nespočíva len v rýchlom krytí a zjednotení pleti. Vďaka špeciálnemu zloženiu bioaktívnych látok a vitamínov totiž tento zelený krém pri dlhšom používaní dokáže začervenanie a podráždenie šetrne a efektívne upokojiť. Protizápalový extrakt získaný z nemeckého harmančeka znižuje začervenanie a prispieva k regenerácii kože. Prírodný vulkanický minerál zeolit ​​absorbuje toxíny a kovy, ktoré pokožka vstrebáva z okolitého životného prostredia, a zmierňuje nepríjemné svrbenie. Vitamín B5 obsiahnutý v pantenole zlepšuje hydratáciu a urýchľuje hojenie, zatiaľ čo vitamíny A, F a E obsiahnuté v bambuckom masle upravujú pH pokožky a starajú sa o jej zjemnenie, zmäkčenie a hydratáciu.

Táto bioaktívna sila si dokáže liečebne poradiť aj s metličkovými žilkami či so začervenanou pokožkou spôsobenou rosaceou alebo prejavmi kuperózy.

 

Výskumy preukázali, že dlhodobé denné užívanie Rosalique 3 v 1 počas ôsmich týždňov prinesie takto zasiahnutej citlivej pleti úľavu v podobe viditeľného zníženia začervenania a hladšej štruktúry.

Pre dosiahnutie najlepšieho účinku stačí naniesť malé množstvo prípravku (najlepšie štetcom) a jemne ho votrieť do pokožky. Tam, kde je pleť viac červená, je potrebné naniesť väčšiu vrstvu.

Produkty

Nie je na sklade

Potrebujete poradiť?

Napíšte našim odborníkom
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultácia dentálnej starostlivosti
Dostupnosť v predajniach
Kliknutím na predajňu zistíte adresu a otváraciu dobu
Adresa
Telefón
Email
Google Maps Detail predajne