TePe podporuje „Ružovú stužku“, projekt zameraný na boj proti rakovine prsníka

PM
Tím Profimed
čítanie na 2 min
Zdieľať na
Spoločnosť TePe, ktorá už takmer 60 rokov pôsobí v oblasti starostlivosti o orálne zdravie, sa v októbri opäť zapojí do projektu Pink Ribbon (Ružová stužka), ktorého hlavným cieľom je zvyšovanie povedomia o rakovine prsníka a podpora jej výskumu. Aj v tomto roku ho TePe podporí predajom výrobkov podporujúcich zdravie.

História iniciatívy Pink Ribbon siaha do roku 1992 a už tradične je s ňou spojený mesiac október, počas ktorého organizácie aj jednotlivci spájajú svoje sily, aby podporili výskum tejto choroby. TePe ako medzinárodná spoločnosť, ktorá sa zasadzuje o udržateľnosť a rozširovanie povedomia v oblasti zdravia, sa do projektu Pink Ribbon zapája taktiež, a to celosvetovo – v minulom roku prispela na tieto účely vďaka globálnym akciám čiastkou vyše 100 000 EUR.

Kefky zahalené do ružovej
Najobľúbenejšie zubné kefky spoločnosti TePe preto aj počas októbra dostanú ružový obal označený stužkou. Sortiment, ktorý bude do tejto kampane zaradený, sa na jednotlivých trhoch líši, vždy však ide o výrobky, pre ktoré boli použité materiály z udržateľných zdrojov a ktoré boli vyrobené vo Švédsku pomocou 100% obnoviteľnej energie.

Podpora Nadačného fondu Pink Bubble
Spoločnosť Profimed ako distribútor značky TePe zaradí do svojej ponuky v rámci tejto kampane tri produkty, a to samostatnú zubnú kefku TePe GOOD Regular, sadu zubných kefiek TePe GOOD Regular 2 + 1 zadarmo a tiež mečíky s dentálnou niťou TePe GOOD Mini Flosser. Z každého predaného kusu venuje Profimed 0,40 EUR Nadačnému fondu Pink Bubble, s ktorým spolupracuje. Tento fond podporuje onkologicky choré deti a mladých ľudí v boji s rakovinou. A hoci sa osveta Pink Ribbon primárne zameriava na prevenciu a výskum rakoviny prsníka, celý projekt je zároveň prejavom solidarity s onkologicky chorými pacientmi a podporou boja proti rakovine - a práve preto sa spoločnosť Profimed rozhodla podporiť tento lokálny projekt.

Zapojiť sa môže každý
Do akcie Pink Ribbon sa môže od 1. októbra 2022 zapojiť každý z nás, a to nákupom ružovo označených výrobkov. Sortiment z kolekcie TePe PINK RIBBON nájdete v sieti predajní Profimed, na profimed.eu a u vybraných obchodných partnerov.

O spoločnosti TePe:
TePe Oral Hygiene Products je švédska spoločnosť, ktorá bola založená v roku 1965. Ponúka funkčný sortiment medzizubných kefiek, zubných kefiek a zubných nití, ktoré vyvíja v spolupráci so stomatologickými odborníkmi s cieľom propagovať a podporovať orálne zdravie. Vývoj aj výroba výrobkov TePe sa realizuje v ústredí firmy v Malmö, dcérske spoločnosti potom výrobky ponúkajú na trhu v ôsmich štátoch a distribútori zaisťujú ich predaj v 80 krajinách. Za svoju doterajšiu históriu sa spoločnosť TePe globálne zaslúžila o výrazné zlepšenie kvality starostlivosti o zuby.

Produkty

V predajniach
Ihneď v
V predajniach
Ihneď v

Potrebujete poradiť?

Napíšte našim odborníkom
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultácia dentálnej starostlivosti
Dostupnosť v predajniach
Kliknutím na predajňu zistíte adresu a otváraciu dobu
Adresa
Telefón
Email
Google Maps Detail predajne