Pre lásku ku kučerám: Lee Stafford zachraňuje kučeravé vlasy

PM
Tím Profimed
čítanie na 5 min
Zdieľať na
Kučeravé vlasy dokážu poriadne potrápiť – sú suché, lámavé, krepovaté a nepoddajné. Aj napriek najväčšej snahe sa ich často nedarí skrotiť a dostať pod kontrolu. Novinka od Lee Stafford prináša profesionálne riešenie, ktoré naozaj funguje, a to aj v domácej starostlivosti. Lee Stafford vyvinul účinný a ucelený rad pre kučeravé a vlnité vlasy For The Love of Curls, ktorá sa stala v Londýne hitom – a ktorú si teraz môžete exkluzívne kúpiť aj v sortimente Profimed.

Prírodné zloženie a inovatívne technológie

Hladké, pružné a zreteľne definované kadere potrebujú osobitú starostlivosť. Všetky produkty z radu For The Love of Curls britskej značky Lee Stafford preto obsahujú tie najlepšie dostupné, klinicky overené zložky z prírodných surovín v bio kvalite a udržateľného pôvodu. Značka využíva najmodernejšie technologické inovácie a zloženie prípravkov, ktoré je vhodné pre vegánov aj vegetariánov, vyvíja vo vlastných laboratóriách Biochemistry Lab. Tamojší tím špecialistov vytvára z rastlinných zlúčenín prírodného pôvodu najpokročilejšie bioaktívne zložky s maximálnou účinnosťou. Samotné produkty sa potom vždy nezávisle testujú na ochotných dobrovoľníkoch – nikdy nie na zvieratách.

Odpoveď na potreby žien s kučeravými vlasmi

Ak patríte medzi ženy s vlnitými či kučeravými vlasmi, potom iste viete, že ponuka sortimentu práve pre tento typ vlasov nie je dostatočná. Podľa prieskumov 32 % žien si myslí, že na trhu nie je dostatok produktov, ktoré podporujú textúru vlnitých či kučeravých vlasov, a to zároveň takých, ktoré by neobsahovali agresívne chemikálie a spĺňali by potreby rôznych typov kučier. Preto Lee Stafford vytvoril ucelený rad produktov, ktorý je vhodný pre široké spektrum typov zvlnenia – od voľných „esíčkovitých“ vĺn až po tesné „afro“ kučery, ktoré sú veľmi náchylné na poškodenie. Rad Lee Stafford For The Love of Curls bol vyvinutý tak, aby obsahoval produkty od čistenia až po styling, ktoré sa dajú medzi sebou ľubovoľne kombinovať podľa potrieb užívateliek.

Všetky produkty z radu For The Love of Curls sú:

  • bez silikónov,
  • bez parabénov,
  • bez sulfátov,
  • bez alkoholu,
  • bez minerálnych olejov,
  • bez minerálnych voskov,
  • netestované na zvieratách,
  • vegánske,
  • so zložením zodpovedajúcim metóde Curly Girl.

A navyše spĺňajú špecifické potreby jednotlivých typov vĺn a kučier:

  • U vlnitých vlasov podporujú ľahké tvarovanie, definovanie a udržanie dokonalej podoby vĺn.
    • Kučeravým vlasom dodávajú hĺbkovú výživu, ktorú tak nutne potrebujú, chránia ich pred krepovým efektom, vlhkosťou a podporujú definíciu vĺn.
  • Všetkým typom vĺn a kučier (od voľných až po tesné „afro“) potom zaisťujú potrebnú hydratáciu, ochranu pred UV žiarením a starajú sa o ich dokonalý vzhľad.

Zloženie zodpovedajúce metóde CG

Všetky produkty For The Love of Curls britskej značky Lee Stafford sa vyvíjajú tak, aby spĺňali potreby metódy Curly Girl, skrátene CG. Jej primárnym cieľom je popri dokonalom vzhľade kučier a vĺn najmä skrotiť ich krepovatenie, dať zbohom suchosti a prebudiť vlasy k životu. Produkty, ktoré sa používajú na túto metódu, musia byť šetrné k samotným vlasom aj vlasovej pokožke, nesmú obsahovať silikóny, sulfáty, alkohol a ďalšie chemické látky, ktoré vysušujú alebo zaťažujú vlasové vlákna.

V produktoch For The Love of Curls nájdete napríklad:

  • kokosový olej – pre hebké vlasy;
  • kakaové maslo – superpotravinu bohatú na antioxidanty;
  • gél z listov aloy vera – pomáha udržiavať vlhkosť vo vnútri vlasu;
  • bambucké maslo – dodáva hydratáciu;
  • mastné kyseliny (najmä omega-9) – podporujú hĺbkovú hydratáciu.

Od šampónu cez masku až po olej

Kroky, ktoré na seba nadväzujú a pomáhajú utvárať vytúžený štýl – od základného umývania až po finálny styling. V rade For The Love of Curls nájdete všetky produkty, ktoré vám jednoducho a bez námahy pomôžu aj v domácich podmienkach dosiahnuť výsledky ako z kaderníckeho salóna.

  • Jemne čistiaci šampón For The Love of Curls bez obsahu sulfátov šetrným, ale zato efektívnym spôsobom odstráni z kučeravých a vlnitých vlasov všetky nečistoty. Vďaka obsahu kokosovej vody, kakaového a bambuckého masla kučery navyše vyživí, hydratuje a dodá im svieži, zdravo vyzerajúci vzhľad.
  • Kondicionér pre kučeravé a vlnité vlasy For The Love of Curls v ďalšom kroku nielen uľahčí rozčesávanie, ale dodá vlasom extra porciu výživy a hydratácie. Obsiahnuté aktívne látky vrátane provitamínu B5 podporia poddajnosť, hebkosť a lesk – vlasy sú potom vyhladené a jasne definované.
  • Extrémne vysušené či spľasnuté kučery pomôže napraviť intenzívna hydratačná maska For The Love of Curls. Tá zbaví vlasy krepovatenia, opraví poškodené pramene, oživí nevýrazné kadere a ochráni ich pred lámavosťou. Obsiahnuté výživné oleje dodajú hydratáciu a proteíny posilnia jednotlivé vlasy zvnútra.
  • Záverečné sérum For The Love of Curls dodá vďaka obsahu výživných olejov kučeravým a vlnitým vlasom hĺbkovú hydratáciu bez toho, aby ich zaťažilo. Po jeho použití sú vlasy lesklé, dokonale definované, hladké, pružné a plné života.
  • Nielen intenzívnu hydratáciu, ale aj oslnivý lesk dodá krepovým a vysušeným vlnitým vlasom vyhladzujúci olej For The Love of Curls, ktorý sa rýchlo vstrebáva. Jednotlivé kučery uhladí, vyživí, zjemní, zanechá ich žiarivé a uľahčí finálny styling.

Elegantné a udržateľné obaly

Všetky produkty For The Love of Curls, rovnako ako aj ostatný sortiment Lee Stafford, sa predáva v elegantne vyzerajúcich fľaštičkách s prémiovým matným povrchom a reliéfne zdobeným uzáverom, na ktorom fľaša ľahko stojí, vďaka čomu sa dá obsah spotrebovať až do poslednej kvapôčky. Fľaštičky nielen ozdobia vašu kúpeľňu, ale navyše sú vyvinuté s dôrazom na udržateľnosť, aby dokonale plnili svoj účel a zároveň nezaťažovali planétu – sú vyrobené s použitím minimálne 30 % recyklovaného plastu a vynikajú zjednodušeným procesom recyklácie (ľahké vypláchnutie vďaka odnímateľnému uzáveru).

O značke Lee Stafford

Za značkou Lee Stafford stojí cenami ovenčený britský kaderník Lee Stafford, ktorý začal svoje produkty predávať v roku 2001 v 250 britských pobočkách drogérie Boots. Vďaka profesionálnej kvalite a vysokej účinnosti, ktorá nikdy nesklame, sa jeho vlasová kozmetika rozšírila do 26 krajín po celom svete a udáva smer ostatným. Značka je tu pre všetkých, ktorí chcú aj v domácich podmienkach dosiahnuť vytúžený účes a dopriať si krásny pocit sebaistoty ako od kaderníka. Je pre tých, ktorí túžia byť dokonale nedokonalí, nedbať na pravidlá, odvážiť sa vystúpiť z davu a vyjadriť svoj jedinečný štýl.

Produkty

Potrebujete poradiť?

Napíšte našim odborníkom
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultácia dentálnej starostlivosti
Dostupnosť v predajniach
Kliknutím na predajňu zistíte adresu a otváraciu dobu
Adresa
Telefón
Email
Google Maps Detail predajne