Kedy vymeniť "pohodlie domova" za pohodlie živého kontaktu

PM
Tím Profimed
čítanie na 3 min
Zdieľať na
Návšteva kamenného obchodu, alebo nákup online? Posledné roky ukázali, že možnosť zaobstarať si online všetko, čo sme zvyknutí kupovať, je absolútne zásadné. Naučili nás efektívnej orientácii v prostredí e-shopov a určite ušetrili čas. Ale nastala naozaj éra, kedy sa nakupovanie prostredníctvom mobilného telefónu z pohovky alebo od počítača pri pracovnom stole považuje za pohodlie?

V Profimede kladieme už veľmi dlho dôraz na čo najlepší online nákupný servis. Naše predajne sú totiž predovšetkým v Bratislave a vybraných mestách. Naši zákazníci sú však všade. Napriek tomu považujeme kamenné obchody za zásadné a ak máte tú možnosť, odporúčame aspoň občas využiť ich služby. Práve dnes končí populárna nákupná akcia Dni Marianne. Hoci je tu možnosť absolvovať ju z domova, veľa ľudí volí predajne a pre nás je to skvelá príležitosť ukázať, s čím môžete v kamenných predajniach počítať.

Inšpirácia od iných klientov. Je to zvláštny začiatok, ale vidíme toľko príležitostí, kedy práve toto skvele funguje. V predajniach s pultovým predajom sa (treba povedať nevyhnutne) stretnete s ďalšími zákazníkmi. Otázky inšpirované ich zubným lekárom, komunikáciu týkajúcu sa produktov a značiek, ktoré sa u nás práve objavujú, alebo si ich dlhodobo kupujú,  často nadšene sledujú klienti, ktorí na obslúženie ešte len čakajú. V predajni tak vznikajú veľmi zaujímavé a milé situácie, kedy úlohu toho, kto odporúča či dokonca predáva, preberá zákazník v rade pred vami. Online obchody starostlivo publikujú zákaznícke recenzie. U nás ich máte možnosť mať aj naživo.

Dialóg. Rozprávať sa so školenou asistentkou predaja, ktorá má v našom tíme nezriedka aj desaťročnú prax, je na nezaplatenie. Všetkým klientom, teda aj tým, ktorí prichádzajú po už vybraný produkt, odporúčame rozhovor. Bez snahy naplniť nákupné tašky s vami prejdú potreby alebo problém, ktorý práve riešite. Pomôžu ukázať alternatívne riešenia, ktoré sú často veľmi potrebné. V rozhovore môžete nečakane odhaliť aj ďalšie alebo skutočné príčiny ťažkostí. Ak je základom riešenia skôr zručnosť než produkt, naša odborníčka vám vysvetlí, čo robiť. A nezriedka sa stáva, že pôvodný výber produktov sa vám zúži. Potom odchádzate s produktom, s ktorým je potrebné začať a tie ostatné si odnášate v podobe vzorky alebo brožúrky na preštudovanie. Neskôr si doplníte len to, čo skutočne potrebujete. Veľmi pomáha aj to, že skúsená asistentka vám pomôže porovnať dlhodobé skúsenosti iných zákazníkom.

Testovanie pred kúpou. V Profimede sa pochopiteľne neochutnávajú zubné pasty. Ale všetko, čo je možné alebo nutné skúsiť, si u nás doslova ohmatajú. Veľmi prekvapivo to platí predovšetkým o zubných kefkách. Nikto si ich samozrejme nedáva do úst. Sme však jediným predajným miestom, kde si pred nákupom môžete siahnuť na čistiacu hlavicu a vlákna. Údaje o tvrdosti vlákien sú totiž len orientačné. Všetky kefky označené SOFT rozhodne nie sú rovnako mäkké. Zrazu vás prekvapí, že niektorá je na dotyk subjektívne príliš pevná a iná sa môže zdať zase príliš mäkká. Vyberať nielen očami je v tejto kategórii rovnako dôležité ako skúšanie nohavíc. Úplne skvelá je potom možnosť prezrieť si v prevádzke elektrické zubné kefky a ústne sprchy. Vidieť a skúsiť obsluhu, intenzitu, tichý chod a nechať si poradiť všetky inteligentné ovládacie triky i zmysel údržby. Privoniate si k esenciálnym olejom či vlasovej kozmetike, skúsite presnosť držania pinzety a dokonca si môžete pohladiť plyšovú hračku z detského sortimentu :-)

Ak vám to teda poloha našej pobočky aj váš čas dovolí, nechajte sa pozvať do predajní Profimed. Tešíme sa na vás!

Potrebujete poradiť?

Napíšte našim odborníkom
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultácia dentálnej starostlivosti
Dostupnosť v predajniach
Kliknutím na predajňu zistíte adresu a otváraciu dobu
Adresa
Telefón
Email
Google Maps Detail predajne