Vidíme to ružovo!

PM
Tím Profimed
čítanie na 1 min
Zdieľať na
DiamondClean, "vlajková loď" obľúbených sonických zubných kefiek Philips Sonicare, doplnila rad o farebnú kolekciu PINK a teraz sa predstavuje v elegantnej pastelovo ružovej farbe. V rovnakom farebnom tóne s ňou ladí aj ústna sprcha AirFloss Pink. Obidva prístroje zaujmú na prvý pohľad nevšedným farebným odtieňom, tradične špičkovým dizajnom, ale tiež vás oslovia jednoduchým používaním a efektivitou účinku.

Túžite mať oba prístroje doma alebo by ste chceli druhý darovať blízkej osobe? Potom sme práve pre vás v Profimede spolu so spoločnosťou Philips Česká republika exkluzívne pred Vianocami pripravili výnimočnú a lákavú ponuku.

V období od 1. 11. do 30. 11. 2014 si môžete k novému farebnému prevedeniu špičkového modelu sonickej zubnej kefky Philips Sonicare DiamondClean PINK zaobstarať druhý produkt za veľmi výhodných podmienok:

 

  • A. Dokonalý doplnok na čistenie medzizubných priestorov len za polovicu ceny. Ku každej zakúpenej kefke Philips Sonicare DiamondClean PINK získate novinku AirFloss PINK za 51,98 € (namiesto 103,96 €).
  • B. Čierny alebo biely model DiamondClean vrátane príslušenstva k zakúpenému ružovému Diamond len za 120 €.

 

Túto ponuku nájdete exkluzívne vo všetkých predajniach Profimed alebo v e-shope na www.profimed.eu.

Pri objednávke z e-shopu zadajte, prosím, do poznámky vetu "Vidíme to ružovo".

Akcie sa navzájom nezlučujú a pri využití akcie sa hodnota nezapočítava do darčekov k nákupu.

Pri nákupe je však možné plnohodnotne využiť predvianočnú ponuku 90-dňovej garancie vrátenia peňazí. Viac sa o tejto ponuke dočítate v článku www.profimed.cz/clanky/philips-garance.

Želáme Vám veľa radosti z toho najlepšieho a najnovšieho z Philips Sonicare!

Potrebujete poradiť?

Napíšte našim odborníkom
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultácia dentálnej starostlivosti
Dostupnosť v predajniach
Kliknutím na predajňu zistíte adresu a otváraciu dobu
Adresa
Telefón
Email
Google Maps Detail predajne